P4239428Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/4 το καθιερωμένο  σκακιστικό Τουρνουά «Άνοιξη 2017» με μεγάλη επιτυχία!

Στο Τουρνουά  συμμετείχαν 26 άτομα με την πλειοψηφία αυτών να είναι παιδιά από τη Δράμα την Καβάλα αλλά και την Καρδίτσα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ύστερα από 9 γύρους ελβετικού συστήματος ,αναδείχτηκαν ισόβαθμοι  ο  Δεμιρτζόγλου Χρήστος και ο Παπαποστόλου Απόστολος από την Καρδίτσα με 7.5 πόντους  επειδή όμως στο μεταξύ τους αγώνα κέρδισε ο Δεμιρτζόγλου Χρήστος αναδείχτηκε και νικητής του τουρνουά και 2ος ο Παπαποστόλου Απόστολος. Τελος  3ος ήταν ο Δορφανης Ιλαρίων από την Καβάλα με 7/9

Στην κατηγορία των Δημοτικών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χατζηγεωργιάδης Ιωσηφ, ενώ δεύτερος ηταν ο 8 χρόνος Σπανδωνίδης Βασίλης και 3η Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα. Πρώτο κορίτσι αναδέχθηκε η Κυριακίδου Χρύσα που και αυτή έχει μια συνεχή ανοδική πορεία.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς των μικρών παιδιών για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους, και φυσικά να προσκαλέσει όλους τους συμμετέχοντες, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στα επόμενα  τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου τους επομένους μήνες.

Για τις τελικές κατατάξεις, τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τους αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Αποτελέσματα: http://chess-results.com/tnr276568.aspx?lan=1&art=1&wi=821

Το Σκάκι στη Δράμα: http://www.chessdramas.com/

Σκακιστικός Όμιλος Δράμας στο Facebook: https://www.facebook.com/chessdramas/