Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το Τουρνουά Blitz "Χειμώνας 2016" στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας με 37 συμμετοχές από την πόλη της Δράμας, αλλά και της Καβάλας (20 εκ των οποίων ήταν διεθνώς αξιολογημένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού).

Ύστερα από εννέα αγώνες και 162 συνολικά παιγμένες παρτίδες, νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Καβαλιώτης Σαμαρίδης Κωνσταντίνος με την εντυπωσιακή απόδοση των 8 βαθμών σε εννέα αγώνες. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Δεμιρτζόγλου Χρήστος, πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας με 7,5/9, ενώ ακολούθησε ο Χριστοφορίδης Βασίλειος με 6,5/9, ο μοναδικός που αντιμετώπισε με επιτυχία τον πρώτο. 1ος παίδας και τέταρτος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Καζάκος Μάρκος, επίσης με 6,5/9, ενώ τη θέση του 1ου έφηβου κατέλαβε ο Λεϊλόγλου Νικόλαος με 6/9. 1η Νεάνιδα η Μιχαηλίδου Μαγδαληνή από την Καβάλα με 5,5/9 και 1η Κορασίδα η Κυριακίδου Χρύσα με 5/9.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τα παιδιά και τους γονείς από την Καβάλα που μας τίμησαν για άλλη μια φορά.