Τουρνουά Blitz "Χειμώνας 2015" - Αποτελέσματα (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά blitz "Χειμώνας 2015" στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 34 σκακιστές από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη και τη Λάρισα. Νικητής αναδείχθηκε ο Καβαλιώτης Σάββας Μανελίδης με εντυπωσιακή απόδοση, σημειώνοντας 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες. Δεύτερος κατατάχθηκε ο Γανιαρίδης Παναγιώτης με μόλις μία ήττα, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο του τουρνουά μετά από 9 μήνες σκακιστικής αποχής. Ακολούθησε στην τρίτη θέση ο Χριστοφορίδης Βασίλειος με 7 βαθμούς. Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν σκακιστικά βιβλία.

Στις ειδικές κατηγορίες, 1ος έφηβος αναδείχθηκε ο Χριστοφορίδης Χριστόφορος (και 4ος στη γενική κατάταξη), 1ος παίδας (και 6ος στη γενική) ο Σαμαρίδης Κωνσταντίνος από την Καβάλα, συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς, ενώ 1ος παμπαίδας ο Καζάκος Μάρκος με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Ακόμα, τη θέση της 1ης νεανίδας κατέλαβε η Μιχαλίδου Μαγδαληνή από την Καβάλα με 5,5 βαθμούς. Τέλος, 1η κορασίδα και 1η παγκορασίδα αναδείχθηκαν οι Κυριακίδου Χρύσα και Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα αντίστοιχα. Σε όλους τους νικητές των ειδικών κατηγοριών αποδόθηκαν μετάλλια.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τους καλούμε στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση του συλλόγου μας, το τουρνουά blitz (γρήγορο σκάκι) στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου μας, Μουταφτσή Ευάγγελου, στις 20 Δεκεμβρίου, στο ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα, μεταβείτε εδώ: http://chess-results.com/tnr198662.aspx?lan=1&art=1&fed=GRE&wi=821

Φωτογραφικό υλικό πολύ σύντομα!